Rogo header_img

SOLLICITATIERONDE VOOR 2020

De Regionale Opleidingsgroep Orthopedie (ROGO) Rotterdam wordt gevormd door de opleidingen orthopedie in het Erasmus MC te Rotterdam, de Reinier de Graaf Groep te Delft en het Twee Steden Ziekenhuis te Tilburg.

De ROGO-Rotterdam leidt artsen op die hun passie voor patiëntenzorg weten te combineren met nieuwsgierigheid naar nieuwe kennis en mogelijkheden. U leert het vak in de volle breedte uit te oefenen en de deelnemende opleidingsklinieken bieden daarvoor een uitdagend werkterrein.

 

Binnen de opleiding orthopedie verricht u directe patiëntenzorg in combinatie met wetenschappelijk onderzoek en neemt u deel aan de onderwijsactiviteiten. Opleiders en supervisoren verzorgen de begeleiding. Gezamenlijk bewaakt u de voortgang en de kwaliteit van uw opleiding. Tijdens de opleiding zult u tenminste werkzaam zijn in twee van de drie opleidingsklinieken binnen de ROGO.

Sollicitatieprocedure

U kunt uw brief en CV toesturen aan: info@rogo-rotterdam.nl. Uw sollicitatiebrief kunt u richten aan dr. R.M. Bloem, secretaris ROGO-Rotterdam.

Voor vragen kun u contact opnemen met Petra le Roy, e-mail info@rogo-rotterdam.nl of telefoonnummer 015-260 3696 of 06-53 962 462 (maandag t/m donderdag).

De sluitingsdatum voor deze sollicitatieronde is donderdag 31 januari 2019.

De gesprekken vinden plaats op donderdag 4 april 2019.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.